historen bakom

Ja som ni kanske förstått så är vi två killar(matte och heikki) eller män som man kanske ska säga eftersom vi varit med några år nu. Förhoppningsvis får vi snart förstärkning i form av markus som också varit med på många av våra äventyr. Men pågrund av allt som hänt oss absolut inte bara roliga och spännande saker utan också hemska och förskräckliga saker. Så kan vi ibland inte förmå oss att skriva om det, det är just därför jag för tillfället är ensam om o skriva. Idag satt jag, heikki och markus och pratade om just en sådan sak som markus en gång råkade ut för när han var långt innanför den ryska gränsen och jagad av en hel armé med ryssar. Det finns tillfällen då till och med "hjältar" som oss inte kan vända om o ta strid utan måste gömma oss.
 Markus var jagad av den ryska armén på flera tusen soldater, dom hade börjat knappa in på honom. Den sista utvägen var att gömma sig. Heikki och jag hade redan blivit tillfångatagna av ryssarna som var i fullfärd med att tortera oss, om jag säger en slägga och vissa vitala manliga kroppsdelar så förstår nog dom flesta vad dom gjorde mot oss. Jag kan säga att det är inte skönt att få ett slag av en slägga rakt över fingrarna.
 Åter tillbaka till markus som precis hade kommit på den briljanta iden att gräva en tunnel i den två meter tjocka snön, och krypa under den ryska armen. När han hade grävt ett tag stötte han på problem, snön var inte så tjock som han trodde. Han stötte emot något hårt o tänkte va i hela helvete ska ja hitta på nu, då kom han på han hade ju med sig sin kniv som han uppfann i början på 1900-talet(som han sedan sålde till mcgyver). Alla vet ju att med Mcgyver kniven är allting möjligt så han fortsatte gräva rakt genom stenar o jord. Fyra månader 23 dagar och 14 timmar senare hade markus kommit fram till sitt mål, så han började gräva uppåt några minuter senare kom han genom golvet på Mcdonalds första resturang i ryssland, centrala moskva. Senare när vi träffade markus o han berättade om detta så slog det mig att den killen är inte dum. Han visste att han skulle få gräva länge vilket betydde att han skulle bli förbannat hungrig  så varför inte gräva lite extra. Han hade alltså från början siktad in sig på de nyöppnade mcdonalds som han läst om att dom va på väg o bygga innan han stack iväg på uppdraget. 
Killen är inte dum, om ni nu ser markus på någon mcdonalds resturang runt om i landet så kan ni ju bara tänka er vilka minnen och glädje den där big macen han tugger i sig väcker hos honom

Kommentarer
Postat av: Bettan

Ni är galna...Puss på er

2009-01-19 @ 09:04:57
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: Anonym

är ni helt sinnesrubbade?:)

2009-01-19 @ 15:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0