På uppdrag

Ni får ursäkta att vi inte skrivit på ett tag. Men sedan vi gick ut offentligt med våra kunskaper har telefonen gått varm. Vilket inte är så konstigt alla vill ju veta hur man dödar en koskenkorvabjörn eller hur man dansar en nästan 10meter hög panda till söms. Men iaf så har vi varit på uppdrag, trots att vi laggt skorna på hyllan så kände vi en skyldighet mot svenska folket. När regering ringde om hjälp.
 Jag vet inte om ni hört det på nyheterna men statsminister reinfeldt har ju varit nere i afghanistan på "studiebesök" nere i afghanistan, för att se med egna ögon vad som händer där nere. Men vad ni inte visste är att herr Reinfeldt gick vilse nere i bin ladens grottor, och vilka passar inte bättre o hitta någon i dessa grottor om inte dom som har grävt dom.
 Det var en morgon för några år sedan när heikki och jag var ute på en av våra raska morgonpromenader, efter att vi druckit kaffe med vår gode vän påven i rom beslöt vi oss för att forstätta en bit neråt så vi fortsatte gå. Nere i saharaöknen stötte vi en flock könsmogna och parningssugna kameler. Efter vad vi vart utsatta för av den norska tullen några år tidigare bestämde vi oss för att springa. När vi kom fram till dom afghanistanska bergspassen fanns inget annat o göra än att börja gräva, efter några timmar kom vi ut på andra sidan o hade då grävt ett grottsystem på ca 350mil i bergen.
 Men iaf vi hittade en gråtandes Reinfeldt ganska snart han hade blivit nerjagad i grottorna av några för mig o heikki välbekanta kameler tyvärr han inte lille fredrik springa ifrån alla, så ni kommer nog inte få höra så mycke mer om "studiebesöket" och vår statsminister har numera fobi för kameler.

//matte  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0